Migrationsinfarkten och sveriges väg mot att bli ett U-land

Jag pratade med en gammal vän som jobbar i finansvärlden häromdagen. Ett långt samtal, förtroligt men samtidigt allvarligt. Han berättade om den förestående ekonomiska kraschen, som kommer att drabba Sverige hårdare än någonsin. När den kommer, och den kommer (sannolikt inom 2-3 år), så finns inga verktyg kvar att använda. Räntan är redan nere på noll. Det kan mycket väl handla om ett fritt fall, inte minst när fastigheternas värde minskar med 50-70 procent över några dagar.

Svenskar inbillar sig att ekonomin är stark, att Sverige har klarat sig bra. Fredrik Reinfeldt och Anders Borg verkade statsmannamässiga när de skröt om Sveriges finanser och Borg blev omslagspojke i genren Ordning och reda. Samtidigt avvecklades det svenska försvaret. Strategin verkar ha varit att se bra ut för stunden, att göra en bra “berättelse” av sig själv och den egna karriären, utan en tanke på framtiden för Sverige och sveriges medborgare. Att skjuta problemen på framtiden tycks ha blivit en svensk, politisk dygd. Att döpa om ansvarslöshet till ansvar och stå och låtsas framför TV-kamerorna.

I Sverige handlar det om så många systemkollapser, som nu ser ut att mötas i en framtida helveteskorsning, att det inte längre är möjligt att blunda. Och denna framtid ligger ändå inte längre fram än att vi kan skönja den vid horisonten. Skolan havererar, resultaten faller dramatiskt för varje år. Bostadsmarknaden är sjuk och bristen på boende har länge varit skriande. Belåningen för hushållen är monumental. Försvaret är nedlagt (i meningen att försvara Sverige), och syftar idag endast till att bli del av en berättelse om sveriges internationella insatser. Polisen misslyckas fullständigt med sitt uppdrag, vardagsbrottsligheten låter man passera och förundersökningar läggs numera ner som rutin (eftersom man “saknar resurser”). Polishögskolan erkänner nu dessutom att man systematiskt diskriminerar svenska män vid antagningarna. Rättsskandalerna avlöser varandra, även här inte sällan med en postmodernistisk, relativistisk och radikalfeministisk koppling. Rättssäkerheten gäller inte längre – och verkar inte ens ses som viktig när den ställs mot låtsasbegrepp som ”värdegrund” (vilken man kan med fylla med vad som helst). Journalistiken har sedan länge lämnat sitt samhällsuppdrag och den svenska journalistkåren fungerar idag som en PR-grupp för intersektionella vänsteridéer och nationalstatsavveckling. Propagandacentralen heter Public service, vars centrala uppdrag idag har blivit att förvränga bilden av verkligheten så att den passar in i ”rätt berättelse”.

Samtidigt växer kåkstäder fram. Tiggare från andra länder i varje gathörn är en del av det nya Sverige. Och islamistiska terrorgrupper finner sig till ro här, och växer med stormsteg, nästan i samma utsträckning som den organiserade brottsligheten med etniska förtecken exploderar i omfång.

Och med detta som utgångsläge har en liten politisk elit i samråd med journalistkårens samhällsomstörtande toppskikt – mot folkets vilja – bestämt sig för att Sverige skall öka sin flykting- och invandringsnivå från sönderslagna, icke-demokratiska och korrupta samhällen (som Somalia, Eritrea, Syrien och Irak), till närmast bibliska volymer. Så många människor har på så kort tid aldrig kommit till ett land med en så liten befolkning. En välfärdsstat. Det har aldrig hänt förut, på någon plats i världen eller i historien. Men det är alltså detta som denna politiker- och mediaelit nu har drivit igenom.

En avveckling av Sverige. På kort tid.

Och när den ekonomiska kraschen kommer så går samhället sönder, i takt med att kommuner och landsting går i konkurs och lägger ner. Det är då inbördeskriget kommer. När etniska, religiösa och kulturella konflikter blir så allvarliga att hela samhällsordningen raseras. När det handlar om flera hundratusentals migranter, snart miljoner, med icke-svensk etnisk identitet som står utan försörjning, då slår överlevnadsmekanismerna in. Då är det rädda sig den som räddas kan (genom klanen, genom släkten, genom det religiösa samfundet). Då kommer bara de svenskar som har pengar att klara sig. Detta är allvar, det är på riktigt och det kommer att hända.

Men även utan denna (kraschen), så räknar FN i nuläget med att Sverige inom bara femton (!) år kommer att vara det man tidigare kallade ett U-land.

Lotta Gröning från Expressen, som verkar ha vaknat upp, skriver på Det Goda Samhället för någon dag sedan att “år 2030 antas Sverige hamna jumbo på listan – plats 45 – efter länder som Costa Rica, Bulgarien, Libyen och åtta platser efter fattiga landet Mexico.”

Om femton år. När min dotter är vuxen.

Detta alltså enligt Human Development Index (HDI) som tas fram av FN.

Det här är vår framtid. Det här är det våra politiker gör mot oss och vårt land – och våra barns framtid. Men svenskarna fortsätter att rösta fram samma politiker igen och igen (även om SD nu växer med stormsteg), i detta förbluffande och kolossala självbedrägeri och i denna förnekelse.

Arma folk. Arma land. Det kommer att bli ofantligt kostsamt – om det ens är möjligt – att ställa detta till rätta.

Annons

14 kommentarer

Under Okategoriserade

14 svar till “Migrationsinfarkten och sveriges väg mot att bli ett U-land

 1. A men

  Jonas Sjostet och hans polare hjalper hellre andra I nod fore sina narmaste Globalist som han ar.Han sager sakert att jag snackar skit for att Sverige ar ett rikt land och har rad med allt liksom Moderaterna???? Kan det bli enklare att forsta. Om man gar narmare in I varje amne sprutar flosklerna som ett vattenfall och dranker alla argument.. Forst nar medelklassen odlar potatis till brannvin som enda groda igen kanske den Globala idiotvanstern vaknar igen och hittar sig sjalva och sina misslyckanden I spritdimmorna.. De nyttiga idioterna I NWO Globalisternas spel.

  Gilla

 2. Peter L

  Vad betyder -till rätta-?
  En återgång till en Luthersk späkning, med tidig morgon, hårt arbete och böjda nackar inför överheten?
  I viss mån kan man säga att det samhället trots allt var bättre, då det var tryggt och förutsägbart.
  Dagens utförslöpa saknar hopp om framtiden, religionen tröstar oss inte längre med löftet om himmelen där allt skall ställas tillrätta.
  Att återställa Sverige till 60-talets tillstånd med en homogen befolkning, en stark industri, god utbildning, protestantisk pliktkänsla och växande välstånd är inte ens teoretiskt möjligt utan etnisk rensning och massutvisning av 1-2 miljoner människor som bekänner sig till andra kulturer än den Nordiska.
  Sverige kan aldrig återuppstå i den form vi minns landet.
  Med nuvarande färdriktning på politiken är det nästan tvingat att landet går mot inbördeskrig, de grupper i samhället som inte kan föda sig själva eller saknar nätverk till skydd kommer drabbas så svårt i den kommande krisen att deras enda möjlighet att överleva blir genom olika former av brott.
  Detta kommer i sin tur att skapa en motrörelse som säkert kommer vara lika eller mer rasistisk och inhuman som den Tyska nationella rörelsen under mellankrigstiden och WW2 var.
  Skillnaden är att vi i Sverige har förräderiet och orsakerna till sammanbrottet inom landets gränser, vi kan inte gå i krig mot våra grannar, vi måste se uppgörelsen ske inom landet. Offren i detta framtida inbördeskrig kommer bli ALLA utomeuropeiska invandrare samt vanliga infödda svenska löntagare.
  Mediemänniskor, politiker och andra profitörer, de ansvariga, kommer söka skydd utomlands och kriget kommer medföra alla de illdåd mot olika samhällsgrupper vi så många gånger tidigare sett ske.
  Vad som kommer återstå efter uppgörelsen är en stat utan industri, kultur, bildning, trygghet eller resurser, Fattigsveriges återuppståndelse.
  Kanske det bästa är om de övriga Nordiska länderna tar över Sverige militärt och sätter landet under tvångsförvaltning intill dess ett nytt utbildningssystem och medielandskap skapats.
  Hur lagstiftar man mot PK?
  Utan en radikal förändring av våra medias maktutövande ser jag inte att vi har några alternativ till inbördeskriget.
  Sveriges framtid är mörk, mycket mycket mörk.

  Gillad av 2 personer

 3. Analytikern

  oj oj vilken dystopi i Peter Ls kommentar. Dock mycket sannolik.
  Själv funderar jag på att flytta innan flyttströmmarna blivit för stora.
  Funderar på Kroatien eller Portugal.
  Vi är på väg utför och det hela kommer accelerera.
  Jag må säga att de höga herrarnas omvandling av Sverige har precis gått enligt plan på cirka 20 år. Blåljuga om invandringen för att kunna överbelasta värlfärdsstaten. Och vi har säkerligen bullat upp med tillräckligt med framtida kostnader för att sosseSverige skall implodera.
  Underligt att sossarna hejar på under resan!!
  Det är sk nyttiga idioter. Ser bara till egenintresset.
  Borg mfl har ju cashat hem i form av feta styrelseuppdrag i internationella koncerner. Mission completed!

  Gilla

 4. Lögnens folk styr

  Jag kan faktiskt inte tycka synd om folk som svalt ”det utvalda” folkets lögner och bara fortsatt att rapa upp lögner och floskler och röstat för sin egen och sina barn och barnbarns undergång. Det finns en bok som redan på 1920-talet varnade för vad som komma skulle om dessa lögnens mästare inte besegrades.

  Gilla

 5. Situationen i Sverige kan inte frammana annat än dystopier, om man inser hur allvarligt läget är. Det gör ni här på positivismen, både skribent och kommentatorer. Lotta Gröning och de flesta av hennes kommentatorer gör det emellertid inte. Lotta ser bara den ena sidan – avsaknaden av investeringar och nedmonteringen av välfärden och raset inom utbildningsväsende m m. Hon ser (eller låtsas inte se) den andra komponenten – den massiva invandringen. Det är ju detta att välfärden redan är på väg att helt utarmas för de som redan finns här och att sedan den gigantiska påspädningen av människor som inte kommer att kunna försörjas också läggs till ekvationen, som gör det hela så obehagligt och obegripligt.
  Jag vet inte hur mycket sanning det ligger i alla konspirationsteorier som florerar, men om det finns nätverk som styr i bakgrunden, så tror jag inte att dessa har tagit med i beräkningen att Sverige har så korkade beslutsfattare och journalister. För jag tror inte att de menade att det skulle gå så här fort och så här långt utför med Sverige.
  Intressant är att detta HDI index som togs fram, sedan har förnekats av FN-tjänstemän för att inbilla godtrogna svenskar att detta är inget vi behöver bry oss om.
  Intressant är också att vår förre statsminister lyckades dupera oss med sin ordsvada under många år. Det är trots allt den nuvarande svaga, för att inte säga obefintliga ledningen som gör att allt syns så tydligt.
  Reinfeldt och Borg flydde fältet. Vi vet ju vilka som först lämnar skeppet.

  Jag noterar med glädje att du oroar dig för din dotter, skönt med människor som känner empati för sina barn. Det måste ju vara en total bristvara hos alla de som hejar på och understödjer vår vansinniga färdriktning. Det är mycket viktigt att se till att barn och ungdomar skaffar sig en utbildning och ett yrke som är gångbart i andra länder, för det kan vara den enda räddning som återstår vid sammanbrottet.

  Gillad av 1 person

 6. Visionären

  ”Och när den ekonomiska kraschen kommer så går samhället sönder, i takt med att kommuner och landsting går i konkurs och lägger ner. Det är då inbördeskriget kommer. När etniska, religiösa och kulturella konflikter blir så allvarliga att hela samhällsordningen raseras. När det handlar om flera hundratusentals migranter, snart miljoner, med icke-svensk etnisk identitet som står utan försörjning, då slår överlevnadsmekanismerna in.”

  Krydda dessutom anrättningen med det rykte som florerar och verkar tämligen utbrett, nämligen att det är FN som betalar för migranternas uppehälle. Då är det inte bara överlevnadsmekanismer som slår till, utan även kränkthet, vrede och hämndbegär när myndigheterna plötsligt förklarar att pengarna tagit slut. Somar Al Naher har redan slagit an tonen.

  V

  Gilla

 7. Ping: Carl Nielsen 150 år « Snaphanen.dk

 8. Reblogga detta på pappasven och kommenterade:
  Inget konstigt i denna slutsats dock konstigt att så få reagerar…..

  Gilla

 9. Mats

  Din analys av läget är inte alls dålig, om dock rätt vanlig inom högersfären (som f.ö. jag också tillhör). Det är lätt att måla Fan på väggen, men svårare att vara konstruktiv. Vad vill du göra för att åstadkomma en positiv förändring? Själv vill jag se nya politiker och nya partier (SD och FI är bara början). Jag vill också se en ny författning, en ny, federal riksorganisation (den nuvarande var säkert bra för 400 år sedan, men tiderna förändras), ett nytt skattesystem som utgår från verkligheten i stället för ideologiska drömmar, och ett helt nytt utbildningssystem, som återupprättar den västerländska allmänbildningen och därmed ger en grund för fortsatt utveckling. Detta bland mycket annat. Vad vill du?

  Gilla

 10. Ping: Migrationsinfarkten och Sveriges väg mot att bli ett U-land - Señor H

 11. Ping: Migrationsinfarkten och sveriges väg mot att bli ett U-land | pappasven

 12. Ping: (In)Kompeten(s) | Löjesguiden

 13. Ping: …Och ännu fler oanade effekter | Löjesguiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s